Vacature Advocaat Medewerker

Vacature Advocaat Medewerker

Toekomstig Partner

Siebert & Becker Advocaten is een gedreven advocatenkantoor met een menselijk gezicht. Vanuit een monumentaal pand aan de rand van de binnenstad van Haarlem zijn wij door het hele land actief. Wij zetten ons voornamelijk in voor bedrijven, maar staan ook DGA’s en ZZP’ers bij. Met deskundigheid in o.a. het ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, personen/familierecht en huurrecht voeren wij een brede praktijk. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen.

Functie-eisen

Wij zoeken een medewerker met affiniteit met het brede ondernemingsrecht en bij voorkeur ook nog arbeidsrecht en/of insolventierecht. Als medewerker treed je op als adviseur om geschillen te voorkomen, op te lossen of te beslechten. Je moet het leuk vinden om ingewikkelde juridische vraagstukken te vertalen naar overzichtelijke keuzes voor onze cliënten en daarbij oplossingsgericht te werk gaan. Verder moet je commercieel sterk zijn en moet aantoonbaar zijn dat klanten zich aan jou binden. Het is de bedoeling dat je binnen 2 tot 3 jaar een volledig eigen praktijk hebt opgebouwd waarna je toetreedt tot de maatschap. Verdere eisen zijn:

  • Minimaal 4 tot 5 jaar relevante werkervaring (beginnend advocaat medewerker);
  • Met name kennis van en/of interesse in het ondernemingsrecht en/of arbeidsrecht /insolventierecht;
  • relevante publicaties strekken tot aanbeveling, maar zijn geen must;
  • Sterk analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid in complexe vraagstukken;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven jou graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen (Grotius) en/of coaching. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris met winstdeling, uitzicht op partnerschap en auto en telefoon van de zaak.

Stuur uw reactie op deze vacature naar Siebert & Becker Advocaten, t.a.v. Janthijn Siebert, Postbus 3319, 2001 DH  Haarlem (janthijn@siebert-becker.nl). Eerst even bellen met ons voor een nadere kennismaking mag ook ∞ 023-5310060